Verwarming

Heeft u een nieuwe zuinige cv ketel nodig, dan bent u bij Custers InstalCenter aan het juiste adres. Onze adviseurs kunnen u tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis adviseren welke cv ketel het best bij uw installatie past. Custers InstalCenter is een premium dealer van de merken Vaillant en Nefit.

CV aanleg

Wij kunnen uw nieuwe cv installatie aanleggen met radiatoren of vloerverwarming en kunnen uw huidige radiatoren vervangen. Wij werken met A merken zoals Vasco, Stelrad en Radson radiatoren.

Huur

Huur: va. 23.45 p/mnd
Naast het kopen van cv ketels kunt u ook bij Custers InstalCenter ketels of warmwatertoestellen huren. U huurt een toestel voor 12 jaar en is inclusief onderhoud en service van uw toestel.

Vloerverwarming

Voor vloerverwarming zijn er verschillende mogelijkheden; een vloerverwarming kan worden ingeslepen of op een vloer gelegd worden.
Als er weinig vloerhoogte is, wordt vloerverwarming vaak ingeslepen. Dit gebeurt met een speciaal slijpapparaat met een stofafzuiging, zo kan er stofvrij gewerkt worden in bestaande bouw.
Voor vloerverwarming werkt Custers met merken als Henco en Unipipe en verdelers met energie zuinige A-klasse pompen.

Inregelen

Door het inregelen van uw cv-installatie kunt u energie besparen op uw gasverbruik.

Ook leveren wij systemen waarmee je ruimtes separaat kunt regelen zoals het honeywell Evo home systeem of met heimeier E-clips kranen.
In een persoonlijk gesprek met onze adviseur bij u thuis kan hij met u samen bespreken hoe u kunt besparen met uw huidige installatie.